Een BudgetMaatje is een vrijwilliger die een gerichte scholing heeft gevolgd en daarna gecertificeerd en geregistreerd is. Een discrete hulp, die u de weg kan wijzen bij uw financiële en administratieve problemen.  


Een BudgetMaatje gaat u helpen om weer grip te krijgen op de eigen financiële en administratieve zaken door bijvoorbeeld:

  1. Het ordenen van de administratie.

  2. Het in kaart brengen van inkomsten en uitgaven.

  3. Het behulpzaam zijn bij het invullen van formulieren voor schuldsanering en gemeentelijke regelingen.

  4. Het begeleiden van het traject naar de schuldsanering.

  5. De contacten leggen naar hulpverlenende instanties.

  6. Samen een plan te maken: “Hoe ga ik zuiniger om met mijn geld?”
Klik op de knop om naar het afspraak formulier te gaan:

Wat kunt u verwachten van een
BudgetMaatje?

De werkgroep BudgetMaatje Geldrop-Mierlo is een werkgroep van de Vincentiusvereniging Geldrop en biedt hulp van mens tot mens


De werkgroep BudgetMaatje Geldrop-Mierlo werkt samen met de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven V.H.E. en met LEV (Welzijn Best en Omstreken). Binnen de themagroep Thuisadministratie wordt hier de basisopleiding, de nascholing en de begeleiding van de vrijwilligers aangeboden.


Er wordt samengewerkt met de afdeling schuldhulpverlening van de gemeente Geldrop-Mierlo en met alle organisaties die de armoedebestrijding als doel hebben.


Onze doelstelling

Het zelf kunnen ordenen van de administratie en het maken van een budget van de deelnemers door middel van het bieden van praktische ondersteuning.


Dit willen we bereiken door de deelnemers te koppelen aan een vrijwilliger, een BudgetMaatje, die op afspraak bij de mensen thuis komt en hem/haar praktische ondersteuning aanbiedt.

Ik wil een afspraakCONTACT.htmlCONTACT.htmlshapeimage_2_link_0


© Copyright 2016-2020 Budgetmaatje Geldrop-Mierlo.  Powered by MediaPresto.